Krydderkake med mandarin og ananaskrem
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Krydderkake med mandarin og ananaskrem

Denne oppskriften på krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for skape feststemning.

Fremgangsmåte

Krydderkake:
Oppskriften passer til en form på 24 cm. Sikt det tørre i en bolle og ha i det våte. Kjør alt i en kjøkkenmaskin med grind slik at alt blandes godt.

Hell røren i formen og stek på 175 grader i 20-30 minutter. Avkjøl.

Mandarin og ananaskrem:
Bland mel og melk i en kjeleog kok dette opp til en tykk saus.

Avkjøl dette til det er helt kaldt.

Kutt smør i terninger og ha alt i en kjøkkenmaskin. Pisk ved middels til høy hastighet i 15 minutter. Når kremen er myk, glatt og skinnende er den ferdig.

Fordel kremen på kaka eller sprøyt ut pynt oppå slik at hvert «kakestykke» får litt krem.

Tips: Ved å doble oppskriften passer denne perfekt i en langpanne. 
 
 

Sendt inn av Anne Brith Davidsen (tekst og foto)

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen