Krydderskanke
Foto: Matprat

Krydderskanke

Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir my smak som du garantert vil sette pris på.

Fremgangsmåte

Knus hele frø, tilsett øvrige krydder og bland alt godt eller bruk en ferdigblanding (fra Midtøsten, Tyrkia eller Arabia).

Gni kjøttet inn med olivenolje og strø på krydderblandingen.

Stek kjøttet i stekepanne eller under grillen til det har fin farge rundt det hele. Legg kjøttet over i form med lokk og la det steke videre i ovn ved 175°C i 1½-2 timer.

Sjysaus:
Kok opp kraften og monter sausen med smør.

Tips:
Å montere en saus betyr at du tilsetter smør i små mengder og rør det inn før du tilsetter mer. Sausen blir da tykk og blank.
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen