Kyllingfilet i balsamicosaus

Kyllingfilet i balsamicosaus

Fremgangsmåte

Vask og tørk kyllingen. Lag et snitt i filetene på det tykkeste og fordel litt salt og krydder i hver filet. La dem ligge og trekke ca 30 minutter.

Ha margarin i en panne og varm opp til det er nøttebrunt. Legg i kyllingen og brun dem påbegge sider (ca 5 minutter på hver side).

Balsamicosaus:
Ha margarin i en kjele og tilsett løk og purre og la dette surre til løken er blank.
 
Ha i selleri og sopp og la det frese litt sammen med de andre grønnsakene før du tilsetter vann og buljongterningen. La småkoke noen minutter.
 
Tilsett balsamico-eddik og jevn sausen med litt lys maizenna jevner rørt ut i litt vann. Smak til sausen med salt og pepper.

Del hvert hvitløksfedd i fire, friter lett i pannen med margarin. Bruk som smakshever og dekor.

Server kyllingfiletene med sausen, ris og stekt sopp.

Sendt inn av Mills

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen