Kyllingfilet med melon- og mangosalat
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Det skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.

Fremgangsmåte

Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper.
 
 
Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering.
 
Salaten:
Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime.
 
Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og legg dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.
 
Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 43 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen