Kyllingfilet med smakfull saus
Foto: Matprat/Espen Grønli

Kyllingfilet med smakfull saus

Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfiletene og stek dem over middels høy varme i olje og smør ca 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.
 
Stek soppen pent brun i litt olje i en varm panne.

Kok opp kraft og fløte i en kjele. Smak til med sennep, soyasaus og eventuelt salt og pepper.

Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter.
 
Server kyllingen med kokte poteter og en frisk salat ved siden av.
 
 

 




 

 

 

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 72 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen