Kyllingfilet på pasta med ertepesto
Foto: Matprat/Kim Holthe

Kyllingfilet på pasta med ertepesto

Kyllingfilet er godt og lett å få kjøpt. Lag en rett med pasta og ertepesto. Den siste ingrediensen forteller vi deg enkelt hvordan du lager. Alt klart på 30 minutter.

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.

Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser.

Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto. Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten over.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Her er andre gode tips med erter

Vil du prøve en annen spennende pesto, er denne oppskriften verd å prøve 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 42 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen