Kyllingfilet på spyd
Foto: Alf Börjesson

Kyllingfilet på spyd

Hvis du har tenkt å grille og vil ha maten ferdig raskt skal du tre kyllingfilet på grillspyd.

Fremgangsmåte

Lag marinaden og hell den i en pose, legg i kyllingfiletene og la dem ligge i kjøleskapet noen timer.

Bank kyllingfiletene flate og træ dem på spyd. Legg spydene på grillen/i ovnen og grill dem i 6 minutter på hver side.

Serveres sammen med parmaskinke, rucculasalat og melon.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Prior

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen