Kyllingklubber med favorittsaus
Foto: Matprat/Kim Holthe

Kyllingklubber med favorittsaus

Kyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Her er det kombinasjonen av sprøstekt skinn og saus som er viktigst.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til sausen.

Lag noen snitt i kyllingklubbene og pensle kjøttet med grillsausen.

La klubbene steke i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter eller ute på grillen. Her kan det lønne seg å bruke indirekte griling for at kjøttet skal bli mørest mulig.

Pensle med grillsausen underveis, da blir skinnet sprøtt og godt.
 
Server med en god salat ved siden av og gjerne med sausen ved siden av slik at du kan dyppe kyllingklubbene i den.
 
 

Tips: Du kan også kjøpe ferdigstekte kyllingklubber og pensle dem med grillsausen mens de varmes opp på grillen.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 53 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen