Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Kyllingleverpostei

Fremgangsmåte

Rens leveren og skjær den i mindre biter. Ha lever, knust einerbær og rødvin i en bolle. La dette stå kjølig noen timer, gjerne over natten. Ta opp leveren og sil marinaden. Stek leveren i litt smør før du tilsetter løken. La det surre ca 3 minutter. Tilsett tomatpuré, kapers, salt og pepper. Hell på marinaden og la den koke nesten helt inn. Bland inn hakket salvieblad. Avkjøl. Kjør alt i en hurtigmikser, ikke for lenge da den skal være litt grov. Fyll posteien i en egnet liten form. Oppbevares kaldt. Smaker deilig på ristet brød.

Vinforslag:
For dem som ikke liker verken øl alene eller i kombinasjon med akevitt, er vin et godt alternativ til julebuffeten. Her er to forslag av begge kulører: Chardonnay delle Langhe 1998 kr 127,60 (5660, basis) og Mateus Signature 1996 kr 85 (6531, best.utv.)
 
  

Sendt inn av

Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her