Kyllingsuppe med pasta og brokkoli
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

Denne kyllingsuppen blir hele familien mett av Samtidig som den er både rask, enkel og mager på samme tid. Du trenger bare godt brød til.

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skjær kyllingkjøttet i passe store suppebiter. Finhakk løk og skjær paprika i biter.

Fres løken i olje til den er blank. Tilsett paprikabiter og hakkede tomater.

Ha i buljongterninger, hell over vann og kok opp. Rør inn litt tomatpuré for å få fin farge.

Ha pasta, kyllingbiter og brokkoli i suppen og kok opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Server suppen med brød ved siden av.

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen