Lag deg en skikkelig hawaiiburger på grillen
Foto: Mari Svenningsen

Lag deg en skikkelig hawaiiburger på grillen

Du behøver ikke reise helt til Hawaii får å smake denne burgeren. Du lager den enkelt på grillen.

Fremgangsmåte

Rør inn salt, pepper og salsa i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Pensle burgerne med litt olje og grill dem 4-5 minutter på hver side. Eventuelt kan du steke burgerne i en panne med litt olje over middels høy varme i ca 3 minutter på hver side.

Bland sammen kesam og søt chilisaus.

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Norge
    Norge
    Volum: 0.33 l Pris: 37.90 kr Bestillingsutvalg
    87 POENG
Forsiden akkurat nå
Denne drinken holdes svært høyt av verdens bartendere
Ukens drink
Hanky Panky drinkoppskrift

Forsiden akkurat nå - 2

87 av 468 viner vurdert: De med flest tastaturer, sikrer seg de mest ettertraktede flaskene
+
Tester
Nyheter Burgund spesialpol januar 2022

87 av 468 viner vurdert: De med flest tastaturer, sikrer seg de mest ettertraktede flaskene

Også dette Burgund-slippet foregår digitalt. Så spisse albuer og det største budsjettet må spares til neste år når de aller mest hypede toppcuveene (les DRC og Rousseau) legges ut for salg. Men det er nok av godbiter å velge blant også i år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bli kjent med den nye kultvinen pet nat gjennom 8 juicy sprudleviner
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 25. april i Oslo

Bli kjent med den nye kultvinen pet nat gjennom 8 juicy sprudleviner

Pet nat er på alles lepper om dagen, og det ikke uten grunn. Disse sprudlevinene er saftige, crispy og meget smakfulle. Våren står snart for dør, og etter denne smakingen vet du hvilke godbiter det er verdt å plukke med seg fra polet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik blir pølsemidddagen en virkelig fest
Dagens rett
Pølser med ratatouille

Slik blir pølsemidddagen en virkelig fest

Du trenger skikkelig gode pølser og en håndfull grønnsaker. Med ratatouille blir også de som ikke liker pølser fornøyde.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik mekker du en chili con carne på kort tid
Dagens rett
Enkel chili con carne

Slik mekker du en chili con carne på kort tid

I dag blir det en godt krydret kjøttrett. Hvor hett det skal bli rundt middagsbordet, er opp til deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Du må nok lage dobbel porsjon
Ukens kake
Opp ned-eplekake

Du må nok lage dobbel porsjon

Denne enkle og raske utgaven av den klassiske, franske eplekaken tarte tatin, er nemlig himmelsk god.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her