Laks tataki med soyasmør og liten salat
Foto: Astrid Hals

Laks tataki med soyasmør og liten salat

Her er en herlig rett med laks tataki. Veldig enkelt å lage. Med soyasmør og en enkelt salat blir det et herlig måltid.

Fremgangsmåte

Lakseskivene vendes lett i kryddermixen og stekes i tørr panne på begge sider. (Kan også bakes i ovn i 15 min ved 180°C). Brent pepper får man ved å svi pepper i pannen til det begynner å ryke. Knuses så i morter.

Soyasmør:
Alle ingredienser blandes og varmes svakt opp. Må ikke koke. Persillen has i rett før servering.
 

Retten serveres på en liten frisk salat med godt brød til.

Ha gjerne litt olje, sitronsaft, salt og pepper på salaten.

Les denne artikkelen om sushi

Slik lager du sushi hjemme

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

Sendt inn av Flavours/TINE/Marian

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen