Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Lasagne på en enkle måten
Foto: Zufar Kamilov

Lasagne på en enkle måten

Dette er en smakfull lasagne som du riktig nok bruker litt tid på, men det får du du setter den på bordet og smaker.

Fremgangsmåte

Smelt smør i en gryte. Ha i mel og rør godt. Spe med melk (kok opp hver gang) til sausen er passe tykk.

Ta gryta av plata og ta i 3 toppede spiseskjeer ost.

Stek sjampingjongene. Ha i kjøttdeigen og løken, krydre etter smak (eks. peppermix, tacokrydder el. chilisaus).

Mot slutten av stekingen ha i litt vann og tomatpure el. Italian smashed tomatoes (pasta saus). Bruk olivenolje til stekingen.

Platene legges i kaldt vann i ca. 15 min. Alt legges i ildfast form, lagvis: Kjøtt - saus -  plater - saus -kjøtt - pasta - saus -kjøtt - pasta - saus -kjøtt - pasta - saus - ost.

Stekes ved 225 grader i 30 - 45 min. Når den blir gylden, legg over folie.

De beste pastaoppskriftene finner du her

Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide

Parmesan - pastaens perfekte tilbehør

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Øystein Mikkelsen

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her
s