Injera:
Bland ingrediensene til surdeig en dag i forveien.
Ha i tilstrekkelig vann til at det blir en passende bløt røre. Stek lefser i stekepanne. Hell i røre slik at injeraen blir en halv centimeter tykk. Stekes på en side under lokk i 1-2 minutter.
Beregn 3-4 lefser per person. Injeraene legges utover på et stort fat.
Beg tebs:
Skjær kjøtt, løk og chili i små biter. Finhakk rosmarin og ingefær.
Stekes under lokk til kjøttet er mørt. Smak til med salt. Serveres til lefsene. En morsom rett som kan minne litt om fajitas, men som har sitt opphav i Etiopia.
Tips: Dersom du ikke har anledning til å lage injera-lefsene kan du benytte tortilla-lefser.
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig