Il Falchetto Moscato d'Asti Tenuta del Fant 2019

Med kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. På toppen legger du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha heimen.
Knus kjeksene og bland med smeltet smør. Sett til avkjøling mens du lager kremen.
Pisk kremfløte stiv med melis. Pisk opp kremost med sitronsaft. Vend inn i kremen. Smak til med mer melis hvis du vil ha den søtere.
Bland kjekssmulene og kremen. Fordel i porsjonsglass.
Ta ut frøene av granateplet. Ta vare på saften. Dekk toppen av ostekremen med grantteplefrø og dypp over evt. saft. Sett kaldt fram til servering.
Tips:
Du kan bruke hvilken som helst type frisk eller fryst frukt eller bær som topping.
Se våre oppskrifter på mer forseggjorte ostekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av