Limegrillede reker eller scampi med grønnsakspyd

Limegrillede reker eller scampi med grønnsakspyd

Rekker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene untatt rekene i en bolle. Legg rekene i marinaden og sett dem i kjøleskap minst 2 timer. Snu på rekene flere ganger.

Tre rekene på grillspyd og grill dem over godt varme glør 1-2 minutter.

Slik gjør du grønnsakspydet:
Skjær grønnsakene i biter og tre dem på spyd. Pensle med olje og legg på grillen. Dryss salt og pepper over etter grilling.
 
Tips:
Server spydene på en seng av kokt ris. 
 
 
 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

4
4/5 etter 31 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen