Linsesalat med morrpølse
Foto: Matprat/Astrid Hals

Linsesalat med morrpølse

Salat behøver slett ikke bestå av grønne blader. Den behøver heller ikke være helt kald. Denne linsesalaten tåler godt å stå litt for å trekke til seg de gode smakene.

Fremgangsmåte

Kok linsene i lettsaltet vann, i ca 20 minutter til de er møre.

Hell av vannet og bland sammen med olivenolje, grovhakket rosmarin og pepper.

Tilsett til slutt morrpølse skåret i tynne skiver

Server med frisk sitron og godt brød ved siden av som en enkel hovedrett eller forrett.

 Tips: Rosmarinen er i salaten for å sette smak til linsene og derfor er det lurt at den er grovt hakket eller hel slik at man kan ta den ut ved servering.

Tips 2: Om du ikke vil ha kjøtt, kan du godt tilsette en boks med tunfisk i olje (husk å la den renne godt av) eller 1 glass med fetaost.

Se alt det andre gode du kan lage med linser

De beste salatene

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen