Kyllingfileter fris for skinn og deles i 6 strimler. Vend i solsikkeolje, salt og pepper. Grilles av i 2 minutter. Pensles med ramsløkpure og grilles i 1 minutt til.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kyllingfileter fris for skinn og deles i 6 strimler. Vend i solsikkeolje, salt og pepper. Grilles av i 2 minutter. Pensles med ramsløkpure og grilles i 1 minutt til.
Sendt inn av KSL Matmerk
Kyllingburger med tropisk salat er herlig fargefylt og smaksrik at alle blir glade. Kanskje du bør doble oppskriften? Her er den.
Det er en grunn til at Montalcino har en stor plass i vinelskeres hjerte. Her får du en rimelig smak.
Les hele sakenEn akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenGjør deg klar for en eksklusiv vinsmaking som vil fortrylle dine smaksløker. Den 27. november får du muligheten til å utforske de utsøkte vinene fra den anerkjente vinprodusenten, Monsanto.
Les hele sakenUansett hva du velger, får de en varm innpakning i den riktig så krydrete couscousen. Hvor krydret den skal være, bestemmer du selv,
Les hele saken