Luftig ovnspannekake
Foto: frase

Luftig ovnspannekake

Mer luftige pannekaker enn det du får ved å følge vår enkle oppskrift skal du lete lenge etter. Med sideflesk og faktisk litt ingefær, har du noe å glede deg til.

Fremgangsmåte

Stek terninger av flesk i en langpanne i ca. 10 minutter ved 220 °C. Bland inn hakket løk. 

Visp sammen de andre ingrediensene og fyll røren over fleske- og løkbitene.

Stek videre i ca. 15 minutter eller til pannekaken er gjennomstekt og lys gulbrun.

Server straks med en salat ved siden av.

Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen