Lun Snøfrisk med ovnsbakte cherrytomater og fennikel
Foto: Eva Brænd

Lun Snøfrisk med ovnsbakte cherrytomater og fennikel

Fremgangsmåte

Ovnsbakte cherrytomater:
Skjær et kryss i enden av tomatene. Sett dem i en ildfast form, dryss over den hakkede hvitløken, salt, pepper og rosmarin.
 
Hell over olje og bak i ovnen ved 150 grader til tomatene begynner å bli myke. Brett skinnet opp rundt toppen.

Ovnsbakt fennikel:
Del fennikelen på langs i 6 båter, legg den i en ovnspanne og bak i ovnen på samme måte som tomatene.

Snøfrisk på toast:
Bland Snøfrisk godt med urter og pepper, form massen til egg.
 
Anrettes på toasten som er ristet i olje og hvitløk. Varmes i salamanderen eller under grillelementet i stekeovnen.

Sendt inn av Håvard Ravn Larsen

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen