Marinert breiflabb

Marinert breiflabb

Det er mange fiskeslag som med stor fordel kan marineres og grilles. Breiflabb er en av dem. Denne oppskriften gir deg fritt spillerom også til å blande med andre fiske- og skalldyrsorter.

Fremgangsmåte

Rør sammen ingrediensene til marinaden. Skjær fisken i terninger ca 3 x 3 cm og legg disse i marinaden ½ time før grilling. Skjær grønnsakene i omtrent like store biter som fisken. 

Tre den marinerte fisken og grønnsaker på grillspyd og pensle med marinade/olje. Grilles og nytes med ris, brød og salat.

Tips 1:
Bland gjerne flere typer fisk og skalldyr, som laks, torsk, kamskjell og/eller reker.

Tips 2:
Denne retten kan også lages i ovnen. Skjær fisken i serveringsstykker og la den ligge i marinaden ca 30 minutter. Skjær grønnsakene i biter og legg dem i en smurt ildfast form. Legg den marinerte fisken over og hell marinaden på. Sett formen i stekeovn på 200 grader ca 20 minutter.

Her finner du veldig mange herlige grillretter


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Aperitif

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen