Marinert kveiteskive på grillen
Foto: Jim Hensley

Marinert kveiteskive på grillen

Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.

Fremgangsmåte

Rør sammen ingrediensene til marinaden.

Legg fiskeskivene i et egnet kar og fordel marinaden over. La dem ligge å trekke 1 time før grilling.

Pensle fiskeskivene med marinade og legg dem i dobbel grillrist eller rett på grillen.

Grill dem gyldenbrune på hver side. Strø eventuelt litt salt og krydder på når de er ferdige.

Server med potetsalat og en frisk grønnsaksalat.

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Mange oppskrifter med kveite finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen