Meksikanske kyllinglår

Meksikanske kyllinglår

Kyllinglår både smaker godt og faller i smak både hos store og små. Med salsa og tortillachips blir det en meksikansk tuch.

Fremgangsmåte

Kyllinglårene varmes i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme. Smør på barbecuesaus etter at de er stekt.

Salsa:
Bland paprika, løk, tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper. (Ønsker du sterkere salsa ha i mer chilipepper.)
 
Guacamole:
Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron-/limesaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander.

Smak til med litt salt og nykvernet pepper. Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Her er våre beste tex-mex-oppskrifter

Slik er ekte meksikansk mat

Les om alle de spennende chiliene som finnes i Mexico

Her er enda flere hete oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apertitif

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen