Melonspyd
Foto: Astrid Hals

Melonspyd

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er en oppskrift du bare må prøve. Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert.

Fremgangsmåte

Kok opp sukker og vann til sukkeret er oppløst. Tilsett finrevet fersk ingefær, skru ned varmen. Kok i ca 7 minutter og avkjøl. Tilsett finhakket mynte rett før servering.

Del ulik type melon som rød og gul vannmelon, cantaloupemelon, honningmelon, galiamelon i store terninger.

Bland melonterningene forsiktig sammen med den kalde ingefærsirupen, tre det på spyd og server.

Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert. Det finnes mange forskjellige typer melon på markedet, så det er bare å velge og vrake. Server gjerne sammen med spekeskinke som en smårett.

Les mer om vannmelon her

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Enda flere oppskrifter med vannmelon finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen