Mezze Penne Tricolore med spinat og scampi

Mezze Penne Tricolore med spinat og scampi

Fremgangsmåte

Hakk opp hvitløken og brun den i olje. Ha i spinat, og senk varmen. Tilsett scampi, en klype salt og litt vann. La det hele småkoke noen minutter. Ikke kok scampien for lenge, da blir den seig.

Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og Mezze Penne Tricolore.

La pastaen koke i 11 minutter og la den renne av i et dørslag. Bland i resten av ingrediensene og smaksett med nykvernet pepper.

Mange flere oppskrifter med scampi finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Barilla

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen