Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker
Foto: Matprat/Veslemøy Vråskar

Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker

Svinefilet er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt. Men uten at det går ut over smaken. Som her hvor det egentlig er grønnsakene som sørger for mest smak.

Fremgangsmåte

Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken.

Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.

Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk.

Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre.

Flere retter med svinefilet

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen