Møre biffspyd med sataysaus og sprø asiatisk salat

Møre biffspyd med sataysaus og sprø asiatisk salat

Fremgangsmåte

La trespydene trekke i vann ca 30 min.
 
Skjær mørbradbiffene i terninger på ca 2 cm og sett annenhver bit kjøtt og grønnsaker på spydene. Brunes i panne og etterstekes i stekeovn på 170 grader i ca 5 minutter.
Sataysaus:
Ha alle ingrediensene til sataysausen i en foodprocessor/stavmikser til blandingen blir en tykk saus. Pensles over spydene før servering.
 
Kutt alle grønnsakene i mindre biter og legg alt i isvann i 5 minutter slik at alt blir crispy. Rist godt av vannet og bland.
 
Ha over en dressing av saften av 2 lime og 2 dl olivenolje, smak til med salt og pepper.
 

Sendt inn av Gilde

4
4/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen