Omelett i høyden
Foto: Matprat/Alf Børjesson

Omelett i høyden

Denne trippeldekkeren med omelett, skinke og grønn salat har stor wow-effekt. Og ikke minst er den enkel å lage. Oppskriften får du her.

Fremgangsmåte

Skjær bort skorpen på loffskivene og rist dem gylne i stekepanne eller brødrister. Avkjøl litt og skjær hver skive i to trekanter.

Stek omelett i liten panne og avkjøl litt. Bland majones og chilisaus i en bolle og tilsett pepper etter smak.

Skyll salatbladene og la vannet renne av. Skjær skinken i biter.

Smør sausen på loff-trekantene og legg omelett, salat og skinke på hver.

Legg trekantene oppå hverandre og stikk en cocktailpinne eller saltstang gjennom.

Se alt det god du kan bruke egg til

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen