Omelett med sopp og bacon
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Omelett med sopp og bacon

På få minutter kan du lage deg et varmt måltid på få minutter med egg og sopp og bacon. Omelett er både raskt og godt.

Fremgangsmåte

Stek baconskivene sprø over middels høy varme. Legg dem på litt tørkepapir så de får renne av seg.

Del soppen i biter og stek den gyllen i baconfettet. Smak til med salt og kvernet pepper. Ta ut soppen og skyll stekepannen.

Visp sammen egg, vann og salt. Smelt smør i stekepannen til det freser.

Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Trekk pannen til side og legg på bacon og sopp.

La omeletten gli over på en tallerken og dryss over strimlet vårløk.

Server en god salat og godt brød ved siden av.

Tips: Bruk gjerne skogsopp som kantarell, piggsopp og steinsopp i omeletten.

Flere gode oppskrifter på omelett finner du her

Lekre oppskrifter med sopp finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 50 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen