Allram Grüner Veltliner Eiswein 2018

Denne iskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.
Smuldre kjeksen. Smelt smøret og rør sammen med kjeksen.
Trykk det utover i en springform (24 cm), med bakepapir i bunnen.
Du trenger 3 skåler for å lage denne kaken:
Pisk fløte og vaniljesukker til krem i en skål. Rør sammen eggeplomme, sukker og philadelfiaost i en skål og stivpisk eggehviter i den tredje.
Bland alt forsiktig i sammen og hell det over i springformen.
Legg syltetøyet i kladder rundt på toppen av massen. Ta en kniv eller slikkepott og rør litt forsiktig rundt.
Syltetøyet skal ikke blande seg med massen, bare bli marmoret i.
Settes i frysen minst 4 timer før servering.
Server sammen med bringebærsaus , friske bær eller hermetisk frukt smaker også godt til.
Tips: Ta kaken ut ca. 15 minutter før servering. Bruk en stor kniv til å dele den opp med.
Ha kniven under rennende varmt vann før hver gang du skjærer i kaken. Tørk av med et papirhåndkle.
Og her finner du deilige bløtkaker
Du kan også bake de saftigste boller med disse oppskriftene
Har du heller lyst til å bake en annen kake er det veldig mange oppskrifter her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no