Ostepai med soltørket tomat og oliven

Ostepai med soltørket tomat og oliven

lag en deilig pai som gir deg smaken av Italia. Du kan bruke den til hverdagsmiddagen eller til fest.

Fremgangsmåte

Paideig:
Bland alle ingrediensene til paideigen i en foodprosessor og la maskinen gå til alt er samlet. La deigen ligge kjølig i ca 30 minutter.

Kjevle deigen ut til den passer paiformen, ca 24 cm i diameter. Prikk med en gaffel. La den hvile i kjøleskapet i ca 15 minutter. Forstek paiskallet ved 200°C i 15 minutter.

NB: Du kan også benytte ferdiglaget fersk paideig.

Fyll:
Visp sammen egg, fløte, salt og timian, og hell eggeblandingen i paiskallet. Legg på revet ost og soltørkede tomater i paiskallet.

La det stå i ovnen i 225 °C i 20 minutter. Strø på pinjekjerner mot slutten steikingen. Legg på oliven, parmaskinke, sherrytomater og timian.

Lyst på andre oppskrifter på pai? Her finner du de

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Melk.no

4
4/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen