Ovnsbakt fennikel med parmesan
Foto: bhofack2

Ovnsbakt fennikel med parmesan

Her er en oppskrift du må prøve. Legg den deilige grønnsaken i ovnen og la den den godgjøre seg før den får et dryss av osten.

Fremgangsmåte

Del fennikelen epå langs i 4-6 båter, legg dem i en ovnspanne. Hakk sjalottløk og hvitløk og bland med timian og muskatnøtt. Fordel over.

Drypp olje over så revet parmesan og griljermel. Stek i ovn ved 175 grader i 30-40 minutter. Eller til fennikelene er myke og overflaten gyllen. 

Tips:
Ovnsbakt fennikel kan også lages uten parmesan. Retten kan spises som den er med brød til eller som tilbehør til dampet fisk.

Tips:
Hakk to ansjosfileter og bland sammen med løken og krydderet. Det gir ekstra god smak. 

Se alle de utvalgte deilige oppskriftene med fennikel

Her finner du alle oppskriftene vi har med fennikel

Fennikel kan også brukes i desserter - bare se denne oppskriften

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

2
2/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen