Pannekaker med bær på
Foto: loooby

Pannekaker med bær på

Med denne gode oppskriften på pannekaker blir du populær hos både liten og stor. Denne grunnoppskrift på pannekakerøre gir et herlig resultat. Pynt med syltetøy, sukker, bacon, brunost eller som her med jordbær.

Fremgangsmåte

Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken.

Bruk en visp og rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Rør til alt er jevnt.

Visp inn eggene. La røren stå på benken for å svelle i ca. 15 minutter.

Stek tynne pannekaker på nokså sterk varme. Snu pannekakene når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Stek dem gylne på den andre siden.

Server pannekakene med bær eller syltetøy.

Tips:
Dekk halvparten av en stekt pannekake med ost og skinke og brett den andre halvparten over. Varm pannekake i ovnen så osten smelter. Vips- så har du en liten mini-middag

Her finner du mange oppskriften på pannekaker

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
By på en deilig siciliansk pastarett uten kjøtt
Dagens rett

By på en deilig siciliansk pastarett uten kjøtt

Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pinot noir med maks kosevinfaktor
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir med maks kosevinfaktor

Ekstra gledelig med tanke på helgekosen er at den finnes i 100+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner
+
Tester

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner

Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 142 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 142 andre å velge blant

Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her