Pasta carbonara med torsk og bacon
Foto: Astrid Hals

Pasta carbonara med torsk og bacon

Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.

Fremgangsmåte

Strimler av bacon stekes på middels temperatur i sitt eget fett til de er sprø og gylne.

Ha strimler av torsk og finhakket hvitløk i stekepanna, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt.

Kok pastaen i rikelig, godt saltet vann. Mens pastaen koker slår du sammen egg og rømme.

Sil av pastaen, la den stå 1 minutt, og bland sammen med torsk/bacon og egg/rømme. Smak til med salt, nykvernet pepper og revet parmesan eller annen ost på toppen.

Se flere lekre torskeoppskrifter her

Tips: Det er også godt å blande inn friske urter som bladpersille og basilikum i pastaen.

Apéritifs store pastaguide finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 59 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen