Ca'Rugate Soave Classico San Michele 2019

Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Strimler av bacon stekes på middels temperatur i sitt eget fett til de er sprø og gylne.
Ha strimler av torsk og finhakket hvitløk i stekepanna, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt.
Kok pastaen i rikelig, godt saltet vann. Mens pastaen koker slår du sammen egg og rømme.
Sil av pastaen, la den stå 1 minutt, og bland sammen med torsk/bacon og egg/rømme. Smak til med salt, nykvernet pepper og revet parmesan eller annen ost på toppen.
Tips: Det er også godt å blande inn friske urter som bladpersille og basilikum i pastaen.
Apéritifs store pastaguide finner du her
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av