Pasta med creme fraiche

Pasta med creme fraiche

En deilig pastarett som du lager på svært kort tid. Pepperoni er med å sette smak så det holder.

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisningen på pakken. Rist pepperoniskivene i stekepanna på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side.

Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.

Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.

Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt. Dryss over persille.

Serveres med frisk salat.

Alt du trenger å vite om pasta

Her finner du veldig mange pastaretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

2
2/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen