Pasta med røykt laks
Foto: EFF

Pasta med røykt laks

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kok opp vårløk og fiskekraft. Tilsett fløten og kok inn med ca 1/3. Jevne om nødvendig med maisenna rørt ut i litt vann. Smak til med salt og nykvernet hvit pepper og legg i fisken og la den bli varm. Server med nykokt pasta og finhakkede urter og gjerne revet ost. Frisk basilikum smaker godt i denne retten. Dersom det er vanskelig å få tak i kan du bruke tørket basilikum. Da må du bruke noe mindre mengde, 3-4 teskjeer i stedet for spiseskjeer, og ha urtekrydderet i sausen mens den koker. Tørket krydder trenger å få trekke i retten for å avgi smak.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

1
1/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen