Pepperburger med peppersaus

Pepperburger med peppersaus

Denne burgeren smaker det virkelig pepper av. Hvor mye bestemmer du selv.

Fremgangsmåte

Pepperburger:
Bland karbonadedeigen godt sammen med salt, pepper og potetmel. Spe med vannet. Form til 8 store flate kaker og lag rutemønster med en kniv. Brun burgerne på relativt sterk varme, og etterstek på svak varme i ca. 3-4 minutter.
 
Peppersaus:
Kok opp fløte, pepper og soyasaus. Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i sausen. Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper. Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.

Serveres med stekte poteter og salat.

Server noen av disse gode potetene ved siden av

Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de

Her finner du flere oppskrifter på hamburgere 

Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen