Pers Bouillabaisse

Fremgangsmåte

Finkutt løk, hvitløk, paprika og fennikel, skjær purre i ringer og gulrot i halve ringer. Denne blandingen stekes i en stor gryte i litt olivenolje til løken blir blank. Ha i safran og cayenne og stek videre i 1 minutt. Ha så i tomater og fiskekraft. La dette småputre i 10 minutter og smak til med salt og eventuelt mer cayenne. På dette stadiet skal det smake litt for salt og litt for sterkt.

Skjær fiskefiletene i 2x2 cm terninger og ha i. La trekke i 5 minutter.

Damp blåskjellene i hvitvinen og ha vin og blåskjell i sammen med rekene rett før servering. Blåskjellskallene kan være med eller fjernes etter ønske.

Serveres med aioli og nystekt baguette.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Per Vidar Johannesen

4
4/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen