Persillerotsuppe med pesto

Persillerotsuppe med pesto

Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du for et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.

Fremgangsmåte

Skrell persillerøttene og skjær dem i grove biter.

Kok persilleroten i buljong og melk til de er møre, ca. 5 minutter.

Mos med en stavmikser til en jevn suppe.

Smak til med salt, matfløte og sitronsaft og la suppen på et oppkok.

Server suppen med persillepesto og et dryss med finhakket bladpersille.

 

Persillepesto:

Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør med kniven til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.

 

Tips:

Får du pesto til overs, så frys den ned i små porsjoner.

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen