Persillerotsuppe med pesto

Persillerotsuppe med pesto

Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du for et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.

Fremgangsmåte

Skrell persillerøttene og skjær dem i grove biter.

Kok persilleroten i buljong og melk til de er møre, ca. 5 minutter.

Mos med en stavmikser til en jevn suppe.

Smak til med salt, matfløte og sitronsaft og la suppen på et oppkok.

Server suppen med persillepesto og et dryss med finhakket bladpersille.

Persillepesto:
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør med kniven til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.

Tips:
Får du pesto til overs, så frys den ned i små porsjoner.

 

Her finner du mange flere deilige supper

9 lettlagete supper å ta med på tur

 Slik lager du kraft selv

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 23 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen