Pitabrød med kylling og tzatziki
Foto: Jarle Nyttingnes

Pitabrød med kylling og tzatziki

Kylling blir de færreste lei av. Denne oppskriften på pitabrød med kylling og tzatziki er er både lettvint og smaker veldig godt.

Fremgangsmåte

Kutt kyllingfiletene i biter og brun kyllingbitene i olje i stekepannen.

Varm pitabrødet i ovn eller brødrister. Bland salat, løk, tomat og kylling. Server med tzatziki.

Tzatziki:
Riv agurken og klem ut overskuddsvannet. Bland kesam og presset hvitløk og tilsett agurken. Smak til med salt og pepper.
 

Flere deilige sandwicher, smørbrød og wraps

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen