Pizza med kjøttboller
Foto: Matprat/Morten Brun

Pizza med kjøttboller

Hjemmelaget pizza er nå aller best. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet. Godt blir det uansett. Slik gjør du det.

Fremgangsmåte

Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.

Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.

Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika og frisk basilikum.

Stek på 225 grader i ca. 20 minutter til osten har smeltet og er gylden.
 
Tips: Ekstra travelt? Bruk gjerne pitabrød som pizzabunn.
 
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen