Pizza Toscana

Pizza Toscana

Det er opp til deg og din egen smak hvordan du "styler" denne pizzaen. Vil du ha den italienske smaken følger du den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

I stekeovnen: 200 grader C, 15-20 minutter

Løs opp gjæren i lunkent vann. Rør i olje og salt og arbeid i så mye mel at deigen blir smidig og slipper bollen. La den heve under plast ca. 30 minutter.

Elt deigen lett og kjevle den ut på bakepapirkledt stekeplate. Fordel olje og chilisaus over hele deigen. Ha på pepperoni og fetaost. Legg på halve tomater, strø på basilikum, oliven og revet ost.

Stek pizzaen og server med en frisk salat til.

Her finner du mange flere pizzaoppskrifter

 Hjemmelaget pizza er best - se de gode oppskriftene

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av TINE Kjøkken

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen