Poke som på Hawaii

Poke som på Hawaii

Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.

Fremgangsmåte

Tørk av fiskestykket med kjøkkenpapir. Kutt i terninger på 2x2 cm. Ha fisketerningene i en bolle. Skrell og kutt mangoen i terninger. Skyll agurken og del opp i like store biter. Bland med fisken.

Bland resten av ingrediensene i en bolle. Ha over fisk/mango/agurkblandingen og vend alt godt sammen.

Tips1:
I stedet for mango kan du bruke avocado. Det gir en litt mindre søt smak. Du kan også bruke 50/50 mango/avocado.

Tips2:
Hvit fisk som kveite, sei og torsk smaker også veldig godt i denne retten. 

Tips3:
For ekstra crunch kan du drysse over knust corn flakes på toppen. Og for ekstra trøkk kan du doble mengden chilisaus som du også kan lage selv

Her finner du flere deilige oppskrifter med ceviche

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen