Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter suppen når den serveres varm, Vichysoisse når den serveres kald.
Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter suppen når den serveres varm, Vichysoisse når den serveres kald.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.
Denne suppa kan du varieres i det uendelige. Du kan bruke alt av grønnsaker og kjøtt avhengig av sesong, tilgjengelighet, og ikke minst, din smak.
På en kald høst- eller vinterkveld er det godt å kunne varme seg på en glohet suppe. Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker.
Om sommeren er havabbor en hyppig gjest i fiskedisken. Med denne oppskriften får du garantert mersmak.
Les hele sakenSitronsorbet er en klar sommerfavoritt. Denne voksne versjonen skaper stor glede rundt bordet som alternativ til dessert.
Les hele sakenKylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.
Les hele sakenHer foreslår vi å legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av. Så enkelt og så godt.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.
Les hele sakenSider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Les hele saken