Potetsalat med kesam
Foto: Astrid Hals

Potetsalat med kesam

Potetsalat med kesam er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Skjær poteter og epler i terninger. Vårløken skjæres i tynne skiver.

Bland alle ingrediensene til dressingen i en stor bolle. Ha i poteter, epler og vårløk og bland forsiktig. Dryss over litt hakket gressløk til slutt.

Passer utmerket til de fleste grillretter med sin forfriskende smak.

Her er det mange oppskrifter på deilige potetretter

Mange oppskrifter med kesam finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen