Potettortilla med chorizo og brokkoli
Foto: Mari Svenningsen

Potettortilla med chorizo og brokkoli

Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.

Fremgangsmåte

Fres potetbiter, brokkoli og løk i margarin til det er nesten mykt. Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Smak til med salt og kvernet pepper.

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.

Skru ned til lav temperatur, legg over lokk og la tortillaen stå noen minutter til den er ferdig.

Server varm med en god salat.

Tips: Tortilla er en spansk omelett og er tradisjonelt å finne på alle tapasbord.

Flere lekre omeletter finner du her

Her finner du flere gode tapasretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 45 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen