Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl eggene og del i to.
Bland sitronsaft og -skall med olje, vin, eddik, hakket chili og koriander. Smak til med salt og pepper.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl eggene og del i to.
Bland sitronsaft og -skall med olje, vin, eddik, hakket chili og koriander. Smak til med salt og pepper.
Sendt inn av Matprat.no
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
Lag en riktig god salat med roastbiff. Du kan godt servere den i stedet for en varm middag. Følg den enkle oppskriften.
En akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Les hele sakenUansett hva du velger, får de en varm innpakning i den riktig så krydrete couscousen. Hvor krydret den skal være, bestemmer du selv,
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenSmak hvorfor viner fra Burgund og Limoux er så ettertraktet blant vinelskere verden over.
Les hele sakenMens det tidligere var et skille mellom de moderne baroloprodusentene og de tradisjonelle, er dette skillet på vei til å viskes ut. Nå samler regionens aktører seg om andre oppgaver i kjølvannet av klimaendringene og den økte etterspørselen etter barolo.
Les hele saken