Saracco Moscato d'Asti 2020

Har mye du rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasuppe og fryse den ned. Smaker like godt varm om vinteren som kald om sommeren.
Vask og skrell rabarbraen. Kok rabarbra i biter, vann og sukker til rabarbraen begynner å gå i stykker, ca. 5-10 minutter.
Rør potetmelet ut i litt kaldt vann til en jevn grøt og hell det i væsken i en tynn stråle, mens du rører godt. Kok opp. Avkjøles i kjøleskapet.
Tips: Hvis du har mye rabarbra i hagen, kan du lage opp en del rabarbrasuppe og fryse det ned. Smaker like godt varm om vinteren som kald om sommeren.
Her er alt du trenger å vite om rabarbra
Her finner du mange deilige salater
Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no