Rakfiskmousse
Foto: Stockxpert

Rakfiskmousse

Lag en herlig rakfiskmousse med denne oppskriften. Server den som forrett eller sett den på koldtbordet.

Fremgangsmåte

Rakefisk, purreringer og crême fraiche kjøres sammen med pulsknappen på en hurtigmikser. Bør ikke blandes for lenge, det skal være litt grovt, med småbiter av fisk og purre synlig i moussen.
 
Serveres anrettet på en rund loffskive, gjerne ristet, og pyntet med litt salat.
 
Moussen kan også sprøytes på tallerken og serveres med lefser eller flatbrød til. Egner seg også som pålegg på brødskiver.
 

Flere gode oppskrifter med rakfisk

Slik bruker du opp restene etter julematen

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk
Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter
Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Wangensten

5
5/5 etter 61 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen