Reinsdyrburger med kantareller og multedressing
Matprat.no

Reinsdyrburger med kantareller og multedressing

Lag en skikkelig burger med reinsdyrkjøtt. En ny smaksopplevelse du bør unne deg. Forslag til dressing får du også i oppskriften.

Fremgangsmåte

Reinsdyrburgeren:
Mal reinsdyrskav gjennom kjøttkvernens fineste skive.

Rør inn salt, pepper, timian og rosmarin, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i 4. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Dressing:
Lag dressing ved å blande rømme, multer, salt og pepper.

Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen, de skal være så vidt gjennomstekte.

Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med salat, burger og stekte kantareller.

Tips: Viltkjøtt er veldig magert, og kan lett bli tørt. Bland derfor gjerne inn halvparten mengde svinekjøttdeig. 

Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de

Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her

Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva

Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene

Les om det fantastiske reinkjøttet her

Her finner du deilige retter med vilt

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev



 

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Fish and chips kan også være festmat
Dagens rett
Fish and chips med steinbit

Fish and chips kan også være festmat

Denne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi middagen et litt eksotisk preg i dag
Dagens rett
Couscous Marrakesh

Gi middagen et litt eksotisk preg i dag

Couscous er lettvint så det holder. I denne oppskriften er det bare kjøttsausen som trenger litt mer tid. Men det lønner seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En førjulsaften du sent vil glemme med italiensk musserende i verdensklasse
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 6. desember i Oslo

En førjulsaften du sent vil glemme med italiensk musserende i verdensklasse

Årets største feiring står for dør og vi ringer den inn med 8 storslåtte viner fra det spektakulære, prestisjetunge musserendehuset Bellavista. Dette er boblene som både kan måle seg med, og faktisk også overgå, "ekte champagne".

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv noe nytt med krabbe. Du blir ikke skuffet
Guide
Oppskrifter med krabbe

Prøv noe nytt med krabbe. Du blir ikke skuffet

Det er selvfølgelig ingenting i veien for å servere krabbe på tradisjonelt vis, men prøve gjerne en av disse spennende oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ferske egg må til for å lage perfekt omelett
Dagens rett
Italiensk omelett med spinat og parmesan

Ferske egg må til for å lage perfekt omelett

Egg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du allerede negroni-fan, vil du få en ny favoritt med denne
Ukens drink
Boulevardier drinkoppskrift

Er du allerede negroni-fan, vil du få en ny favoritt med denne

For her er det bourbon som overtar for gin og dermed gir drinken ekstra smaksfylde.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her